Tamk Intra

 Etusivu

 Arkisto

 Tiedotteet

 Tulokset

 Uutta

 Linkit

   Arkisto

  K-11042 Lujuusoppi 1

  K-11043 Lujuusoppi 2

  K-11045 Dynamiikka

  K-12104 Lujuusopin jk.

  K-12120 Elem. perusteet

  K-12200 Elem. jatkok.

  K-12204 Värähtelymek.

  K2205 Simulointi

  Lusas

  Mathcad

  Matlab

  

  Lujuusoppi-testi

  

  


Arkiston käytöstä

Lähes kaikki arkistomateriaali on tallennettu pdf-muodossa. Voidaksesi siis lukea, tallentaa ja tulostaa arkistossani olevaa materiaalia pitää koneessasi olla esim. Acrobat Reader ohjelma. Sen saat ilmaiseksi mm. Adoben sivuilta.

Arkistomateriaalia on ryhmitelty aiheittain otsikkosivuille, joilta on linkit vastaaviin pdf-tiedostoihin. Otsikkosivuille pääset vasemmalla olevan harmaan pystypalkin linkeistä.

Koska kaikki arkistossa oleva materiaali on viimeistä piirtoa myöten minun laatimaani, varaan luonnollisesti myös kaikki tekijänoikeudet siihen. Materiaalini käyttö esimerkiksi opetustarkoitukseen ei siis ole mahdollista ilman lupaani, luvan saa kuitenkin helposti esimerkiksi sähköpostilla.

Sivuston käyttäjille tiedoksi: Arkistossa on nähtävänä myös opintojaksojeni vanhoja harjoitustehtäviä, välikokeita ja tenttejä, mutta ei ratkaisuja niihin. Tämä on nimenomaan tarkoitus, joten en jaa puuttuvia ratkaisuja myöskään millään muulla tavalla. Ratkaistuja esimerkkejä käsitellään yleensä runsaasti opintojaksojen aikana ja esim. tenttiin valmistautumisessa on hyödyllisempää yrittää ratkaista tehtäviä itse kuin lukea valmiita ratkaisuja.

Matti Lähteenmäki        

© Matti Lähteenmäki